Náhradní díly na krbová kamna

10.8.2023

Jsme výhradním distributorem této finské značky pro Českou republiku, proto s námi snadno vyřešíte všechny údržbové záležitosti, záruční i pozáruční servis a samozřejmě také náhradní díly na krbová kamna Tulikivi.

Originální díly na krbová kamna Tulikivi

Náhradní díly pro krbová kamna zajistí udržení optimálního výkonu a bezpečnost při topení. Některé závady lze odhalit pouhým pohledem. Jindy vás na potřebu výměny nefunkčního dílu může upozornit náš technik například v rámci servisu. A jaké náhradní díly nabízíme?

  • Šamotové desky – Někdy šamotové desky nevydrží žár v ohništi a prasknou – my se o jejich výměnu bez problému postaráme.
  • Těsnění dveří – Minimalizuje únik tepla a zajišťuje efektivní spalování.
  • Ohnišťové rošty – Nabízíme různé rozměry pro spalování dřeva i pelet.
  • Krbová skla – Zajistíme pro vás vhodný rozměr přesně pro váš typ kamen.
  • Kouřovody – Na míru vašim kamnům připravíme celou spalinovou cestu, nebo vyměníme jednotlivé úseky.

Nezapomeňte na moderní doplňky

Tuliviki staví na tradici, ale zároveň flexibilně pracuje s požadavky svých zákazníků. Proto nabízí ke svým kamnům volitelné doplňky, které zvýší jejich efektivitu, výhřevnost a v neposlední řadě také pohodlí uživatelů. V oblibě jsou například elektrické topné spirály, ovládání kamen pomocí aplikace či rošt na pelety.

Ideální cirkulaci vzduchu lze podpořit krbovými větráky a ventilátory.

Více o volitelných doplňcích

Pravidelná péče o krbová kamna je základ

Přestože jsou krbová kamna rodinný Tulikivi šperk, který bude hřát několik generací a je téměř „nerozbitný“, nezapomeňte mu dopřát občasnou péči naším servisním technikem – a to i ve chvílích, kdy si jste jisti, že jsou kamna zcela v pořádku. Pravidelný servis zajistí, že budou krbová kamna pracovat na maximum a vy si tak můžete bezstarostně užívat teplo a příjemnou atmosféru. S péčí o kamna úzce souvisí také kontrola a čištění komínu.

Potřebujete objednat servisního technika? Sháníte náhradní díly na krbová kamna Tulikivi? Hledáte odbornou pomoc? Jsme tu pro vás, neváhejte nás kontaktovat.

Potřebuji poradit 

Zajímavá vás více? Navštivte nás v showroomu v Praze.

Články