Doplňky ke krbovým kamnům

20.7.2023

Krbová kamna jsou nádhernou dominantou každého interiéru. Pokud však hledáte způsob, jak je ještě více vylepšit a zefektivnit, máme pro vás několik skvělých tipů. Doplňky ke krbovým kamnům Tulikivi zvyšují všestrannost, snižují náklady a podtrhují příjemnou atmosféru.

doplnky ke krbovym kamnum

Praktické, chytré i úsporné doplňky Tulikivi

Výrobce Tulikivi má svoji značku postavenou na generacemi ověřených postupech, které musely odolat i náročným zimám nejen ve Finsku. Díky využití mastku jsou akumulační schopnosti krbových kamen využité na maximum. Tulikivi však nelpí jen na své historii a reflektuje také náročné potřeby současných zákazníků. Zde je malá ochutnávka z doplňků, kterými lze vylepšit nejen krbová kamna, ale také spotřebu nákladů a pohodlí uživatelů.

Ovládání kamen a tepla díky aplikaci

Kolekce krbových kamen Tulikivi Karelia lze doplnit o ovládání Senso Smart, které se samo stará o regulaci vzduchu, a tak může optimalizovat průběh hoření. Zařízení je integrované přímo v kamnech a je řízeno aplikací v mobilním telefonu. Jeho dalším přínosem je kontrola provozu kamen a komína, ukazuje kapacitu zásobníku tepla a informuje, kdy je nevýhodnější přidat další dřevo.

Více o Senso Smart 

Elektrické topné spirály využijí „noční proud“

Plánujete příjezd po dovolené, ale nechcete mít studený dům? Nemáte čas řešit dřevo, ale i přes to chcete topit ekonomicky? V obou případech vám přijdou vhod elektrické topné spirály, které lze instalovat téměř do všech krbových kamen Tulikivi. Tato topná tělesa mohou využívat cenově výhodnějšího „nočního proudu“, kdy do sebe tělo krbových kamen naakumuluje teplo a další den jej postupně uvolňuje. S těmito spirálami můžete topit kdykoliv a snadno je kombinovat se dřevem.

Více o topných spirálách 

Vírové topeniště a rošt na spalování pelet

Dřevo je krásné a jako palivo na přikládání tradiční. Nicméně někomu může vadit náročnost přípravy dřeva před topením a nepořádek, který při přikládání dřevem v interiéru vzniká, a proto raději využije pelety. V krbových kamnech Tulikivi můžete pelety využívat díky speciálnímu roštu, popřípadě střídat pelety a dřevo v jednom topeništi.

Tulikivi má navíc patentované vírové topeniště, ve kterém dochází k úplnému spalování nežádoucích plynů – díky tomu je hoření nejen efektivní, ale i velmi čisté a emisní hodnoty jsou hluboko pod nejpřísnějšímu světovými normami.

Více o peletách a topeništi 

Dopřejte si luxus a nechte se hýčkat

Tyto doplňky ke krbovým kamnům vám poskytnou nejen větší pohodlí a efektivitu, ale také přinesou moderní a stylový prvek do vašeho domova. Přizpůsobte si svá kamna Tulikivi svým potřebám. Je to jednoduché.
Neváhejte nás kontaktovat, rádi s vámi veškeré podrobnosti probereme osobně.

Články