Prodej krbových kamen Praha

28.12.2021

Krbová kamna v sobě skrývají řadu výhod – od snížení nákladů na vytápění až po blahodárný vliv sálavého tepla. 

krbová kamna Praha

Na výběr je spousta značek a modelů, ale pokud si chcete dopřát opravdu špičkové zpracování, jedinečný materiál a nadčasový design, pořiďte si krbová kamna Tulikivi. Přijďte se přesvědčit o jejich kvalitách do prodejny v Praze a odhalte kouzlo mastku.

Krbová kamna z jedinečného mastku

Krbová kamna Tulikivi jsou charakteristická svým materiálem – jedná se o mastek, kámen s vysokou tepelnou vodivostí a kapacitou. Mastek má až 9x lepší akumulační schopnosti než běžné materiály a další jeho výhodou je to, že se o jeho povrch nelze popálit (povrchová teplota dosahuje max. 80 °C). Sálavé teplo navíc nepřehřívá vzduch a je pro člověka stejně přirozené jako teplo slunečních paprsků.

Proč jsou kamna Tulikivi ta pravá?

  • Návratnost investic je na úspoře energie 6-10 let.
  • Vynikající akumulační schopnost krbových kamen díky mastku.
  • Vysoká účinnost spalování a dodržení nejpřísnějších emisních norem.
  • Při výrobě je kladen vysoký důraz na technologii, ekologii a životní prostředí.
  • Patentované vírové topeniště.
  • Nadčasový a elegantní design.

Nabídka krbových kamen

Vysoká efektivita spalování

Propracovanost finských krbových kamen nabízí ještě mnohem více. Jejich efektivita je podpořena vysokou úrovní spalování, kdy se z malého množství dřeva získá maximum energie. Princip zpětného proudění spaluje i kouřové plyny a nahromaděné teplo se akumuluje do mastku, ze kterého se postupně uvolňuje do interiéru. Navíc lze některé modely kamen Tulikivi napojit na podlahové topení či teplovodní výměník.

Krbová kamna pro každou stavbu

Technologické zpracování a energetická úspora krbových kamen Tulikivi splňuje přísné normy a požadavky pro nízkoenergetické a pasivní domy. Podle typu a velikosti prostoru vám rádi doporučíme modely vhodné jak pro celosezónní vytápění, tak pro občasné použití.

Nezávazně poptat

Tulikivi Praha – kde nás najdete?

Prodejnu krbových kamen Tulikivi najdete v ulici Českomoravská v Praze 9. Finský mastek se využívá nejen pro oblíbené krby, ale také při zařizování interiéru koupelen či saun v podobě obkladů a dlažeb. Pro více informací a vytvoření cenové nabídky nás neváhejte kontaktovat.

Články