Vírové topeniště krbových kamen Tulikivi

20.4.2022

Krbová akumulační kamna Tulikivi jsou srdcem každého domova. A srdcem každých krbových kamen Tulikivi je unikátní patentované vírové topeniště, díky kterému se minimalizují škodlivé emise a efektivní spalování výrazně ušetříte na spotřebě palivového dřeva.

virove topeniste krbovych kamen

V Tulikivi jsme vynalezli efektivní vírové topeniště

Patentované vírové topeniště je inovativním vynálezem Tulikivi. S tímto systémem se spaliny déle zdržují v topeništi, a proto dochází k úplnému spalování nežádoucích plynů. Hoření je tedy nejen velmi efektivní, ale také výjimečně čisté. Emisní hodnoty zůstávají hluboko pod nejpřísnějšími světovými normami.

PATENTOVANÉ VÍROVÉ TOPENIŠTĚ

Finská krbová kamna z mastku

Krbová kamna Tulikivi jsou postavena z finského mastku, takže akumulují teplo po celém svém objemu, díky tomu jsou schopna vytápět i velké prostory. Naakumulované teplo následně postupně a bez teplotních výkyvů uvolňují a tím udržují stálou teplotu v místnosti. A použitý mastek? Ten má třikrát větší akumulaci než ostatní materiály, takže dokáže zajistit maximální využití energie.

Chci vidět kamna

Krbová kamna na míru vašim přáním

Krbová kamna Tulikivi vám pomůže vytvořit příjemnou a útulnou atmosféru ve vašem rodinném domě, ale i na chalupě. Jejich řešení je zcela individuální - seznamte nás s vaší představou a my vám připravíme nejvhodnější řešení.

Proč si dále vybrat kamna Tulikivi?

  • produkty a jejich koncepty jsou na míru pro zákazníka
  • zaručena kompletní dodávka a servis
  • známá a ověřená společnost s vysoce hodnotnými produkty
  • efektivní přístup k práci
  • široká nabídka vysoce kvalitních přírodních materiálů
  • inovativní a ochotný personál
  • ekonomická efektivnost výrobního procesu


Chci nezávazně poptat 

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

Články