Veletrh For Arch, For Therm září 2014

1.9.2014

Dovolujeme si vás pozvat na setkání s námi na veletrhu FOR ARCH, FOR THERM v Letňanech, který probíhá v období od 16. - 20. září 2014.

Najdete nás v HALE č. 7 na stánku D11 a D2 "TULIKIVI + Schiedel".

Představíme vám celkem 7 modelů finských akumulačních krbových kamen. Mimo jiné vám nabídneme ochutnávku moravských vín, tradiční finské rybí polévky a dalších chuťovek připravovaných přímo v krbových kamnech TULIKIVI.

Modely finských krbových kamen vystavených na veletrhu:

  • Model SONKA - čisté linie v dokonalé souhře s plnou akumulační schopností, aktuálně nově velmi zajímavě designově upravená vysoce výkonná krbová kamna.
  • Model HARMAJA/R - leader v žebříčku oblíbenosti na českém trhu, výborný praktický společník do každé domácnosti, cenově nejdostupnější model krbových kamen. Dle vašich informací bychom také právě tento model doporučili do vašich prostor.
  • Model TU 2200/91 - jednoduchost a přirozený vzhled, který dodá šmrnc vašemu interiéru. Kamna jsou schopná akumulovat teplo min. po dobu 25 hodin na jedno zatopení.
  • Model HIISI 5 - absolutní špička, designově naprosto splňující kritéria novodobých staveb a interiéru, která reprezentuje řadu finských akumulačních krbových kamen HIISI, které doporučujeme do nízkoenergetických domů, pasivních domů a dobře zateplených domů.
  • Model NORVA - hit letošní sezóny, unikátně kombinující akumulační schopnost spolu s využitím pečicí trouby, která se vyhřeje automaticky roztopením v kamnech. Teplota pečicí trouby dosahuje cca 250 - 260°C.

Kromě výše uvedených modelů máte jedinečnou možnost zhlédnout "v provozu" 2 modely funkčních finských mastkových krbových kamen:

  • Model LLU 1250 - výborný společník, který neodmyslitelně patří do každé kuchyně, kde se klade důraz na kvalitu připravovaných pokrmů se zachováním tradic a pradávných zvyků české kuchyně.
  • Model KAIRA 4 - poloakumulační krbová kamna, které ideálně splní vaši představu o doplňkovém přitápění s příjemným pohledem na souměrně plápolající plamínky ohně.

Přijďte nás navštívit, přijďte si s námi popovídat při skleničce dobrého vína, přijďte se za námi ohřát příjemným sálavým teplem TULIKIVI!!

Články