Krby a krbová kamna - vánoční inspirace

10.12.2015

Nízké teploty a sychravé počasí zavítaly v předvánočním čase i k nám. Abyste mohli načerpat hřejivou atmosféru, připravilo pro vás Tulikivi velkou vánoční inspiraci v podobě krbů a krbových kamen. 

Inspirace pro moderní i klasické krby a kamna

Tulikivi vyniká především jednoduchým designem, kdy jsou nejčastěji používané hranaté obdélníkové tvary nebo kamna válcovitého tvaru. Mastek je ovšem velice tvárný, a tak jednotlivé dílce nabízejí prostor pro fantazii a tvorbu podle svých představ. Načerpejte inspiraci v podobě moderních i klasických krbů a krbových kamen.


Pohodové domácí krby pro vaši inspiraci

Pravou pohodou domácí atmosféru vytvoří teplo rodinného krbu a je jen na vás, jaký zvolíte jeho vzhled. Máte rádi jednoduché křivky a hladké tvary? Chcete ozvláštnit interiér nevšedními designovými povrchy? Nebo miluje velká tradiční solitérní kamna? To vše vám nabízí finská značka Tulikivi, pojďte se inspirovat v galerii níže.


Krby plné tepla i inspirace

Mastek je unikátní kámen, který má obrovskou akumulační schopnost, a proto dokáže skvěle pracovat s teplem. Navíc má neobvyklý vzhled a není tedy potřeba jej dále povrchově upravovat (pokud se do interiéru šedá barva nehodí, je možné použít bílý či černý nátěr). Tulikivi, to jsou krby plné tepla a inspirace.


Chcete vidět více? Prohlédněte si celou nabídku krbových kamen Tulikivi nebo nás navštivte v pražském showroomu nedaleko Národního muzea. Těšíme se na vás!

Články