Moderní krbová kamna od Tulikivi

19.11.2021

Milujete pohled na plápolající oheň a rádi byste si ho užívali i doma? Pak jistě uvažujete nad tím, že si pořídíte krbová kamna, jejichž kouzlo je nepopiratelné a atmosféra nenahraditelná - a těchto jedinečných okamžiků dosáhnete díky moderním krbovým kamnům od Tulikivi.

moderní krbová kamna

Moderní krbová kamna jsou nejen dekorací

Moderní krbová kamna od Tulikivi však nejsou jenom dekorativním prvkem, který vnese do vašeho domova živelnou atmosféru, ale můžou být i doplňkovým nebo dokonce hlavním zdrojem vytápění celého domu.

Chci vidět krbová kamna Tulikivi

Designové, decentní, ekologické a účinné

Co se týče samotného pojmu “moderní krbová kamna”, každý člověk si dle svých preferencí představí trochu něco jiného. Pro někoho jsou hlavně designovou záležitostí, kdy je jejich vzhled tak impozantní, že na sebe okamžitě strhne veškerou pozornost, pro jiného to může být naopak decentní méně nápadný doplněk s jednoduchými liniemi, který jakoby byl v pozadí. Další v nich vidí spolehlivý, ekologický a účinný zdroj vytápění.

Krbová kamna pro každou stavbu

V nabídce krbů Tulikivi si na své přijde každý - jsme největším výrobcem akumulačních kamen na světě, přičemž nabízíme širokou škálu nabídky krbových kamen pro různé druhy staveb. U nás si vyberete krbová kamna pro klasické rodinné domy, nízkoenergetické a pasivní domy, rekreační objekty i krbová kamna pro občasné přitápění s příjemným pohledem na oheň.

Co nabízejí naše moderní krbová kamna?

Moderní krbová kamna Tulikivi jsou nadčasová, takže nikdy nevyjdou z módy a co určitě nikdy nevyjde z módy je jejich kvalita, efektivnost a ekonomičnost. K topení totiž potřebujete jen malé množství dřeve, které velmi čistě shoří v našem patentovaném vírovém topeništi, kde nezanechá téměř žádný popel.

  • naše kamna splňují ty nejpřísnější světové emisní normy
  • jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů
  • jsou nenáročná na provoz a údržbu
  • efektivně akumulují energii z hoření a následně ji uvolňují ve formě komfortního tepla
  • velkou výhodou je, že topíte jenom 2 -3 hodiny a kamna pak sama sálají 24 hodin
  • teplota komína a povrchu kamen nedosahuje vysokých teplot, což zaručuje naprostou bezpečnost provozu.

Chci nezávazně poptat

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

Články