Inspirace ve velkém – veletrh MOBITEX 2016

24.3.2016

Zajímají vás inspirativní interiéry, kvalitní a nezávadné vybavení domácností a trendy v bydlení pro 3. tisíciletí? Tak to byste neměli vynechat veletrh MOBITEX, kam se chystá i TULIKIVI!

Kdy? Kde? Co?

Ve dnech 20. - 23. 4. 2016 se na výstavišti v Brně koná oblíbený veletrh plný inspirace, kreativity a skvělých nápadů – MOBITEX, mezinárodní veletrh nábytku a interiérového designu.

Mezi vystavovateli se i tento rok objeví TULIKIVI. Najdete nás v PAVILONU F, STÁNEK Č. 021.

 

Proč přijet na veletrh?

*Uvidíte nejnovější trendy v bydlení
*Prohlédnete si bytový design pro rok 2016
*Vyzkoušíte si vybavení pro domácnost
*Všichni vystavovatelé budou na jednom místě
*A především – do Brna přijede i TULIKIVI!

Co chystá Tulikivi na veletrh MOBITEX?

TULIKIVI na veletrhu MOBITEX uvede novinky pro rok 2016 v podobě mastkových i keramických krbových kamen. Přímo na místě budou vystaveny dva modely, a to keramická krbová kamna VAALA s keramickým obkladem v béžové barvě a novinka tohoto roku, model mastkových krbových kamen se dvěma pásy dekorativního neopracovaného kamene z mastku na přední desce HARMAJA L. Mimo tyto dva vystavené modely Vás specializovaný team Tulikivi na svém stánku seznámí i s kompletní nabídkou krbových kamen jak mastkových, tak i keramických.

Můžete si tak na jednom místě pohodlně prohlédnout ochutnávku nabídky od finského výrobce Tulikivi. Na veletrhu vám vyškolený personál TULIKIVI zodpoví jakékoliv dotazy a především Vás přesvědčí, že má mastek skvělé vlastnosti, které vám uspoří náklady na vytápění a rovněž i zútulní Vaše bydlení.

Že se na veletrh nedostanete?

Máte to do Brna daleko nebo se vám nehodí termín? Nevadí! Neváhejte nás kontaktovat popř. nás navštívit v našem Studiu v Praze.

Těšíme se na osobní setkání s vámi,
team Tulivivi

Články