Mastková akumulační krbová kamna pro efektivní vytápění

17.10.2023

Blíží se další topná sezóna a vy jistě přemýšlíte, jak efektivně a úsporně vytápět svoji nemovitost. 

mastková akumulační kamna

Ať už se jedná o nemovitost určenou k trvalému bydlení, nebo o rekreační objekt, kde rádi trávíte svůj volný čas, jistě si vždy kladete otázku, jak vytápění nemovitosti pojmout co nejvíce efektivně a zároveň úsporně? Zkuste se zaměřit na mastková akumulační krbová kamna.

Mastková akumulační krbová kamna Tulikivi

Letošní podzim jsme si pro vás připravili zajímavou akční nabídku mastkových akumulačních krbových kamen Tulikivi. Vybrali jsme pro vás nejprodávanější z nejprodávanějších modelů. Z modelů, které již v naší republice vlastní řada spokojených zákazníků a nemůžou si je vynachválit.

Chci si vybrat kamna 

Výběr od každého typu

Vybírali jsme jak mezi modely klasického rustikálního vzhledu s vysokým výkonem vhodných například do starších staveb, nebo rekreačních objektů, tak i z nejnovější řady s moderním designem. Pokud byste krbová kamna chtěli využít i k pečení a vaření, můžete vybírat i z modelů s pečící troubou nebo vaše volba může padnout na moderní kamna, která mají funkci pečící trouby zabudovanou přímo v topeništi.

Kamna Tulikivi mají spoustu předností

Díky kamnům Tulikivi nejste otrokem přikládání dřeva, stanete se nezávislými na dalších energiích a spalování dřeva v kamnech. Díky vírovému topeništi a nejnovějším technologiím využijete veškerou energii spalování k akumulaci a sálání tepla do prostoru. To ušetří váš čas, peněženku a díky tomu bude udržování tepla naprosto komfortní.

Chci nezávazně poptat 

Přijďte se k nám zeptat na akční nabídky

Nevíte jak akumulace a efektivní spalování funguje? Rádi byste využili aktuální akční nabídky?

Zastavte se v našem studiu v Praze nebo si napište na studio@tulikivi.cz, rádi vám vše vysvětlíme a společně s vámi vybereme model vhodný právě do vašeho prostoru.

Chcete o nás vědět více? 

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

Články