Odborná instalace krbových kamen Tulikivi

21.2.2022

Když si do svého domova pořizujete Tulikivi, přinášíte si drahokam mezi krbovými kamny. S tím je samozřejmě spojená i profesionalita celého týmu a nadstandardní přístup, který vy, jako majitelé Tulikivi, získáváte. 

Dopřejte sobě a svému domovu odbornou péči a nechte instalaci krbových kamen na nás.

Tulikivi – to je instalace krbových kamen na klíč

Zakládáme si na kvalitě kamen Tulikivi a velmi dbáme o vysokou úroveň našeho servisu. Naším mottem je „příprava pod sirku“ – zařídíme okolo kamen vše potřebné a na vás už je jen škrtnout sirkou a užít si pohodu a teplo u krbových kamen Tulikivi.

Oproti jiným krbovým kamnům jsou mastková kamna velmi těžká, proto máme pro instalaci připravenou speciální techniku i odborný tým, který s takovým objemem a hmotností dokáže správně manipulovat a provést instalaci krbových kamen na jedničku.

Nezávazně poptat

Co pro vás zařídíme?

  • Odborné poradenství při výběru
  • Zpracování vizualizace zdarma
  • Nezávazná cenová nabídka
  • Efektivní přístup v práci a dodržení všech termínů
  • Demontáž a likvidace stávajících kamen
  • Profesionální montáž krbových kamen Tulikivi
  • Revize komína po připojení nových kamen
  • Následný poprodejní servis s individuálním přístupem

Vysoké standardy Tulikivi platí pro všechny

Filosofie a vysoké standardy firmy Tulikivi platí nejen ve Finsku, kde tato krbová kamna vznikají, ale všude po celém světě, kde tvoří ten pravý hřejivý domov. Mastkový kámen nejvyšší jakosti, důmyslně propracovaná technologie spalování, důraz na kvalitu vzduchu v místnosti i celkovou ekologii a v neposlední řadě individuální a profesionál přístup celého týmu tvoří z Tulikivi šperk každého domova. Přidejte se mezi naše spokojené zákazníky i vy.

Chci si vybrat kamna Tulikivi

Zamilujte si mastková kamna na první pohled

Máte otázky? Chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro vás. Navštivte naši prodejnu krbových kamen Tulikivi v ulici Českomoravská v Praze 9 a nechte se okouzlit mastkovými kamny, která si zamilujete na první pohled i dotek.

Články