Fotogalerie Tulikivi - krby pro inspiraci

17.2.2016

Víme, že sbírání inspirace pro vlastní výběr kamen je nesmírně důležité. Nejčastěji prvotní výběr probíhá na internetu či z časopisů o bydlení, po čemž následuje prohlídka vybraných modelů na veletrhu či showroomu. Pojďte se inspirovat ve fotogalerii a pokochejte se krásnými krby a kamny!

Fotogalerie krbů a kamen

Podívejte se, co nabízí fotogalerie krbů a kamen Tulikivi. Naleznete zde tradiční mastková kamna, která se hodí jak do minimalistických interiérů, tak do rustikálních, moderních či tradičních skandinávských stylů.


Přijde vám šedá barva smutná a raději byste jinou? To pro Tulikvi není žádný problém – Tulikivi pro své mastkové krby nabízí také speciální barevné nátěry (černé a bílé), které dokonale přilnou k mastku a díky tomu můžete krbová kamna skvěle sladit s celkovým dojmem interiéru.

Tulikivi, to jsou výjimečná kamna. Pokud ovšem máte jinou představu, nabízí tento finský výrobce také keramická krbová kamna, která můžete pořídit v různých strukturách a barvách. Na výběr jsou jak pórovité materiály, tak dokonale hladká keramika, která je u některých modelů zvýrazněna plastickým vzhledem.


Fotogalerie pro moderní krby

Krbová kamna Tulikivi jsou díky svému nadčasovému vzhledu velice přizpůsobivá různým stylům a interiérům. Proto pokud hledáte fotogalerii pro moderní krby, naleznete zde spoustu inspirace, stejně tak, pokud si přejte kamna, která vám vydrží i pro příští generaci a na kterých se čas a módní trendy nepodepíší.

Získejte s Tulikivi jedinečnost do vašeho domova a užívejte si zdravého sálavého tepla, akumulace i snadné údržby s minimálními náklady na provoz. Kontaktujte nás nebo některé z našich zákazníků a přesvědčte se, že v praxi a na vlastní oči jsou tato kamna ještě hezčí!

Články