Rohová krbová kamna

19.5.2016

Rohová krbová kamna jsou oblíbená především pro úsporu prostoru, kdy svým objemem vyplňují často špatně využitelný roh místnosti. Jsou ideálním řešením, pokud máte v interiéru málo prostoru, a přesto si chcete užít kouzlo krbu.

Tulikivi má ve své nabídce keramická i mastková rohová krbová kamna. Modely mají svůj tvar přizpůsobený do pravého úhlu, aby svým půdorysem vyplňovaly celý kout a zároveň tak vzniklo maximum prostoru pro mastek, který teplo akumuluje.

rohova-kamna

Keramická rohová kamna

Jednoduchá krása, u které si můžete vybrat z celé palety povrchových úprav – to jsou keramická rohová kamna NUUTA, která jsou vhodná na topení dřevem i peletami.

Povrch může být formou omítky či obkladu (obklad může být zdvojený či horizontální) a vybírat můžete z bílé, černé, pískové a další řady přírodních tónů. Jmenovitý výkon těchto kamen je 1,2 – 2,4 kW/h a účinnost 80,1 %.

Rohová krbová kamna z mastku

Pokud máte raději rustikální strukturu přírodního mastku, můžete si rohová krbová kamna vybrat i z tohoto materiálu. Výkon těchto kamen se pohybuje od 1,2 do 2,4 kW/h a jsou vhodná pro vyhřívání plochy od 20 – 150 m2.

Jednoduchou eleganci přináší model KOUTA/C, mohutnější rodinný krb naleznete v modelu KTU1410/92, KTU1010/92 či KTU1410/4. V případě zájmu o dekorativní prvky, římsy či panoramatická dvířka, vám můžeme doporučit modely KTU1337/91, KTU1130/3D či KTU2253.


Tulikivi má ve své nabídce i rohová kamna s pečicí troubou, což nabízí například modely KTLU2037/91 či KTLU2050/92.

Akumulace na prvním místě

Tulikivi si zakládá na maximálním využití vulkanického mastku, který má velký potenciál v akumulaci tepla a velmi ceněné vlastnosti, které z tohoto kamene dělají unikátní materiál. Schopnosti akumulace jsme věnovali v nedávném článku Akumulace a vše kolem ní.

Co vás dál zajímá?

Máte otázky? Chcete si krbová kamna Tulikivi prohlédnou na vlastní oči? Neváhejte nás kontaktovat nebo nás rovnou navštivte, sídlíme nedaleko Václavského náměstí v Praze.

Články