10 důvodů, proč vybrat finská kamna Tulikivi

25.12.2015

Nevíte, jak se vyznat v široké nabídce krbů a kamen? Sháníte důvody, proč si vybrat právě Tulikivi? Argumentů je nespočet, připravili jsme pro vás ty nejzásadnější. Až je dočtete, finským kamnům Tulikivi již neodoláte!

finska kamna tulikivi

  1. Nezávislost
    S krbovými kamny Tulikivi jste nezávislí - nemusíte řešit dodavatele energie a obávat se náhlého zvýšení cen plynu a elektřiny. Můžete si také vybrat, jestli chcete krbová kamna jako hlavní nebo záložní zdroj vytápění.
  2. Akumulace
    Krbová kamna Tulikivi mají díky mastku velmi vysokou schopnost akumulace. Stabilně uvolňují sálavé teplo po dobu až 32 a více hodin. Tato schopnost přináší menší spotřebu dřeva, peněz i energie potřebné pro dosažení příjemného tepla.
  3. Dokonalé spalování
    Patentovaný systém uspořádání topeniště a přívodu sekundárního vzduchu Whirl Chamber (systém Vírového topeniště se sekundárním spalováním) efektivně přivádí vzduch do topeniště několika cestami, což v topeništi vytváří ohnivý vír, a tak dřevní plyny a nedohořelé spaliny shoří úplně. Systém zajišťuje nejčistší možné spalování a do ovzduší uvolňuje minimální množství emisí. Díky tomu lze dosáhnout maximální efektivity (až 87 %).
  4. Záruka a servis
    Záruka na krbová kamna Tulikivi je prodloužená na 60 měsíců, montáž provádí pouze certifikovaní kamnáři a dokonalý zákaznický servis je samozřejmostí.
  5. Dlouhověkost
    Tulikivi, to je investice do bezpečnosti, nezávislosti, zdraví a kvality života na dlouhá desetiletí.
  6. Kvalita
    Kvalitní materiály a zpracování poznáte nejen na celku, ale především v detailech. Příjemný povrch mastku, pohodlné ovládání topeniště a skvěle propracovaný vzhled – to jsou finská kamna Tulikivi.
  7. Pečicí trouba
    Kamenná trouba vytápěná dřevem je klasikou, kterou znali naši předci a my se k ní po letech opět navracíme. Tradiční přípravu pokrmů si zamilujete. Krbová kamna Tulikivi s pečicí troubou se pro své řešení řadí mezi nejdokonalejší produkty na trhu. Teplo se výborně akumuluje a troubu prohřívá rovnoměrně.
  8. Nejlepší mastek
    Na světě je několik nalezišť mastku, ale jen některá se mohou pochlubit nejvyšší kvalitou. A právě z těchto zdrojů pochází certifikovaný mastek, který je nepostradatelnou součástí kamen Tulikivi.
  9. Zdravé teplo
    Zdravé sálavé teplo ohřívá vzduch rovnoměrně a vytváří prospěšné mikroklima. Povrch kamen se ohřívá na max. 80 °C a nepřepaluje okolí.
  10. Cena
    Pořizovací cena Tulikivi je oproti jiným krbovým kamnům vyšší. Získáte však kamna s téměř neomezenou životností, která vám během prvních několika let vyšší investici vrátí v podobě vysoké úspory nákladů na vytápění. Systém akumulace je léty prověřený a přírodní mastek vytváří přirozenou masu pro načerpání a postupné uvolňování tepla. Individuální cenová nabídka je tvořena každému zákazníkovi na míru.

Chcete vědět víc?

Je to pro vás málo argumentů, proč si pořídit pravá finská kamna Tulikivi? Neváhejte nás kontaktovat nebo nás navštivte v pražském showroomu. Až Tulikivi uvidíte na vlastní oči, více důvodů potřebovat nebudete.

Články